SECTUM - Graven

Sectum er latin og betyder at skære eller adskille hoved fra krop eller ånd fra legeme

Image
Antal sider: 398
Forfatter: Morten Bracker
Forlag: NORDROSE
Udgivelsesår: 2022

Genre: Spændingsroman
 
Formater:
Paperback, E-Bog

Læs de første 4 kapitler - helt GRATIS!

Få vækket appetitten ved at læse de første 4 kapitler af SECTUM - Graven - helt gratis. Ingen forpligtelser, men til gengæld stor risiko for at blive afhængig.

Image

Fra et sted dybere end Graven

En mand flygter som et jaget dyr gennem Stockholms gader. En time senere findes han død i en fremmed kvindes lejlighed. Flænset fra svælget til bugen, brændt op indvendig og tømt for blod. Samtidig forsvinder kvinden sporløst og efterlader sin 6-årige datter alene i mørket, gemt i bunden af et skab. Hovedpersonen Mark Sander, kriminalpsykolog for Stockholms Politi, trækkes ind fra sit eksil i skoven omkring Mäleren for at hjælpe med at finde den forsvundne kvinde og bringe hende hjem til sin datter. Det, der forekommer som en simpel vennetjeneste, udvikler sig dog langsomt til et mareridt, der er langt værre, end dem der holder ham vågen hver eneste nat. Magtfulde kræfter ønsker for enhver pris at forhindre, at kvinden bliver fundet, og indædt drevet af sit løfte til den 6-årige pige finder han sig derfor inden længe på flugt fra både det svenske politi, Interpol, den russiske ortodokse kirke og ikke mindst sin fortid, der rækker ud efter ham fra et sted dybere end Graven.

Beskrivelse:

Graven er første bog i trilogien SECTUM. Sectum er latin og betyder at skære eller adskille (sectere) hoved fra krop eller ånd fra legeme. Trilogien er en fortløbende historie, der strækker sig over alle tre bøger. Genremæssigt ligger fortællingen et sted midt imellem krimi, thriller og spænding tilsat en knivspids overnaturlig mystik. Trilogien består af ”Graven”, ”Sjælemageren” & ”Opstandelsen”.

Bogen udkommer i juni 2022.

Write Away

Modtag nyheder om spændende kurser, workshops, retreats samt særlige tilbud og kampagner.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© 2022 Copyright - forfatterhuset.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.