Elsker du også bare bøger og skriveri?

FORFATTER | HUSET tilbyder Master Class, Workshops, Forfatter Coaching og Skrive Refugier. Herudover huser siden også Forlaget NORDROSE samt Morten Brackers udgivne bøger og forfatterside. Alt under ét tag.

Elsker du også bare bøger og skriveri?

FORFATTER | HUSET tilbyder Master Class, Workshops, Forfatter Coaching og Skriverefugier. Herudover huser siden også Forlaget NORDROSE samt Morten Brackers udgivne bøger og forfatterside. Alt under ét tag.

Image

Morten Bracker

Forfatter
       

Send mig en besked
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Image

Forfatter Coaching - Intensiv personlig sparring

Kom videre i skriveprocessen ved at hente hjælp og inspiration udefra. Et Forfatter Coachingforløb er en effektiv og produktiv måde at få hjælp på. Jeg rådgiver og coacher både inden for skønlitteratur og faglitteratur, og jeg tilbyder tre former: Sparringsmøde, Naturen som assistent og Skrive Refugium.

Image

Forfatter Master Class

Ønsker du at lære teknikkerne og værktøjerne til at skrive en fængende og blændende god bog? Så er en Forfatter Master Class måske lige noget for dig.

Du kan følge en Master Class både som online eller som fysisk kursus.

Image

Forfatter Workshops

Vil du blive dygtigere til at skrive dialoger, bygger karakterer, udvikle dit plot, skabe suspence eller nogle af de mange andre emner, vi har på kursusprogrammet, så er en Forfatter Workshop helt sikkert noget for dig.

Image

Skriverefugium

Kunne du godt bruge nogle dage til at skrive, tænke, arbejde kreativt eller blot finde fred og ro, så er mit lille refugium lige noget for dig. Her finder du nemlig den skønneste natur kombineret med total fred og ro. Refugiet lejes ud til rolige personer i kortere perioder ad gangen.

Privatlivspolitik

Overordnet: FORFATTER | HUSET udveksler ikke nogen som helst oplysninger om dig med andre parter. Indsamlede oplysninger anvendes kun af FORFATTER | HUSET og kun til de ved afgivelsen relevante formål.
          

Cookies

Når du besøger forfatterhuset.dk indsamler vi oplysninger om dig (såkaldte cookies), som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det , der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Cookies anvendes alene til at huske de valg, du har foretaget på siden, så dine senere besøg bliver nemmere for dig. Informationerne videregives ikke til andre og anvendes ikke af andre end FORFATTER | HUSET og ikke til nogen øvrige kommercielle formål.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, gemmes dit navn og din e-mailadresse på vores server. Dette giver du tilladelse til i kraft af din tilmelding. Via din tilmelding giver du også FORFATTER | HUSET lov til at sende dig e-mails med tilbud og informationer om ydelser, der udbydes af FORFATTER | HUSET. Informationerne videregives ikke til andre og anvendes ikke af andre end FORFATTER | HUSET og ikke til nogen øvrige kommercielle formål.

Når du opretter en bruger (i forbindelse med at du handler hos FORFATTER | HUSET), accepterer du samtidig, at du tilmeldes nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde dette, enten via brugersiden, hvis du har oprettet et logind, eller via link i bunden af alle nyhedsbreve, der udsendes.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved tilmelding til nyhedsbrev, ved køb af workshops og kurser, ved køb af øvrige ydelser, ved booking af Refugie samt ved øvrige henvendelser til FORFATTER | HUSET. Informationerne vil typisk være navn, telefonnummer, e-mail og adresse samt hvilken interaktion, der har fundet sted (køb, booking, kursus etc.). Informationerne gemmes på vores server og anvendes alene til det ved interaktionen givne formål. Informationerne videregives ikke til andre og anvendes ikke af andre end FORFATTER | HUSET og ikke til nogen øvrige kommercielle formål.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet (fx hvilke sider du klikker på, geografisk placering m.v.) samt personlige informationer videregives ikke til tredjeparter. Videregivelse af personoplysninger vil således kun kunne ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via kontaktformularen. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Write Away

Modtag nyheder om spændende kurser, workshops, retreats samt særlige tilbud og kampagner.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© 2022 Copyright - forfatterhuset.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.