Ondt fødes
Første bind i serien om adfærdsanalytiker Peter Storm
og efterforskningsleder Jasmine Faurskov.
Image
Antal sider: 606
Forfatter: Morten Bracker
Forlag: NORDROSE
Udgivelsesår: 2022

Genre: Krimithriller
 
Formater:
Paperback, E-Bog

Læs de første 32 sider - helt GRATIS!

Få vækket appetitten ved at læse de første 32 sider af ONDT FØDES - helt gratis. Ingen forpligtelser, men til gengæld stor risiko for at blive suget ind.

Image

Det dybeste mørke og den stærkeste kraft


Du kan forudbestille næste bind i krimiserien nederst på siden »


 

Aldrig er vi så ubeskyttet overfor lidelsen, som når vi elsker ...
- Sigmund Freud

"Det lamslående syn, der møder hende cirka tyve meter længere nede ad gangen, serveres med en fortættet stank af urin og varmt blod. Den nøgne blege krop er spændt ud en meter over gulvet, og de langsomme dryp fra det åbne snit over brystet, har dannet en sortrød sø på gulvet. Han hænger som et slagtesvin, nøjagtig som på billedet, nu pludselig bare meget virkeligt."

Fotoet af den tilsyneladende helt almindelige familiefar lander på efterforskningsleder Jasmine Faurskovs bord. Det er det andet af slagsen på blot en uge, og hun ved, at han vil forbløde inden for den næste time. Problemet er bare, at hun ikke aner hvem han er, eller hvor han er, blot at han med sikkerhed ikke er den sidste. Nødtvungent trækker hun sin ven og tidligere adfærdsanalytiker for Interpol, Peter Storm, ind i sagen fra sit meditative eksil på bunden af Buresø. Sammen kastes de ud i en kamp mod tiden, troen og kærligheden, hvor mere og mere tyder på, at ofrene måske har en uhyggelig fortid tilfælles. En fortid, der trækker spor helt tilbage til en middelalderlig jagt på det onde. Peter Storm presses ud i sit livs opgør, hvor det der er hans største drøm, bliver til hans værste mareridt.

ONDT FØDES er en krimithriller, der stikker dybt, bogstaveligt talt. Det er en fortælling om at miste og om at kæmpe for det, der betyder aller mest, om det gode og det onde, det dybeste mørke og om den stærkeste kraft. Intet mindre.

Bogen er første bind i serien om adfærdsanalytiker Peter Storm og efterforskningsleder Jasmine Faurskov.

Den findes som paperback, e-bog og lydbog og kan købes her på siden (ikke lydbog) eller hos boghandleren samt lånes på biblioteket. Du kan også streame den, der hvor du normalt streamer bøger.

Anmeldelser

Her kan du læse en håndfuld af de mange positive anmeldelser, bogen har fået med på vejen:

"Solidt bud på en dansk krimiserie, som vil lidt mere end bare at underholde." Lektørudtalelse

"Wow wow wow … helt enkelt, en thriller i absolutte topklasse. Der skal ikke herske tvivl om, at bogen får mine varmeste anbefalinger med på vejen." Krimiormen

"Ondt fødes har et spændende plot og en virkelig interessant sag kørende. Det er godt fundet på, og jeg kan ret godt lide, at der er både symbolik og tråde til en tidligere sag." Litteraterne

"Har tilbragt weekenden med "ondt fødes". Sikke en fantastisk weekend! Hæsblæsende, levende fortalt, troværdig og vildt spændende bog med et overraskende plot. Just as I like it, der er langt imellem SÅ gode bøger! Tak." Læser

"Meget længe siden, jeg har læst en bog, der var så spændende. Glæder mig til efterfølgeren. Læser

Vil du læse mere?

- Forudbestil næste bind i serien.

Dette er første bind i krimiserien om efterforskerduoen Peter Storm og Jasmine Faurskov. Hvis du har lyst til at lære dem endnu bedre at kende, er du faktisk selv med til at bestemme, om der skal skrives flere bøger i serien. Den udgives nemlig som det, der kaldes crowdfunding. Det betyder, at næste bog i serien skrives, når der er forudbestillinger nok af den og så fremdeles.

Skriv dig derfor straks på listen, så er du et skridt tættere på nye spændende krimisager med det umage makkerpar. Du vil få besked, når der er forudbestillinger nok til, at jeg går i gang med at skrive andet bind i krimiserien, og du vil til den tid modtage oplysninger om bestilling og betaling. Indtil da, er dette alene en tilkendegivelse.

- Ja tak, jeg vil gerne skrives op til næste bind i krimiserien.

Write Away

Modtag nyheder om spændende kurser, workshops, retreats samt særlige tilbud og kampagner.

Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA

© Copyright - forfatterhuset.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.