Elsker du også bare bøger og skriveri?

FORFATTER | HUSET tilbyder kurser, Forfatter Coaching, Kreativt Naturrum og Individuelle Workshops. Herudover huser siden også Forlaget NORDROSE samt Morten Brackers udgivne bøger og forfatterside. Alt under ét tag.

Image

Morten Bracker

Forfatter
       

Send mig en besked
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.

Booking og arrangementer

   
D
u kan booke mig til blandt andet bogsigneringer, foredrag, undervisning, oplæsninger og interviews. Som udgangspunkt er indhold og opbygning helt åbent, og vi kan aftale meget fleksibelt og ganske skræddersyet, hvad der passer til dit arrangement.

Foredrag og undervisning

Foredrag og undervisning kan omhandle temaer, der er relevante i forhold til mit forfatterskab. Det kan eksempelvis være omkring skriveproces, plotudvikling, historiekonstruktion og øvrige rent forfattertekniske discipliner. Og det kan være med fokus på mine bøger helt konkret.

Bogsigneringer og oplæsninger

Kunne du tænke dig at samarbejde omkring markedsføringen af mine bøger, er du velkommen til at aftale en bogsignering hos dig. Jeg stiller hjertens gerne op og elsker at promovere mine bøger samt møde mine læsere.

Oplæsninger kan afholdes som en del af en bogsignering eller som et separat arrangement.

Interviews

Medier og presse er velkomne til at kontakte mig for interviews og øvrig information. Du kan læse mere her om mediekontakt, interviews og pressematerialer.

Jeg tilbyder også interviews i forbindelse med øvrige arrangementer såsom udstillinger, messer og events.

Vilkår og omkostninger

Jeg tilbyder både foredrag, interviews, oplæsninger, bogsigneringer og arrangementer i øvrigt ganske vederlagsfrit. Jeg betragter disse aktiviter som en vigtig del af promoveringen af mine bøger.

Hvis der er tale om større omkostninger i forbindelse med transport, ophold og forplejning, kan det dog aftales, at disse omkostninger dækkes i helt eller delvis omfang af arrangøren.

For undervisning aftales en fast pris på forhånd. Kontakt mig for at aftale nærmere, hvis du ønsker at bruge mine kompetencer i forbindelse med undervisning.

Booking

Ønsker du at høre mere eller at aftale et arrangement, kan du kontakte mig her »

Write Away

Modtag nyheder om spændende kurser, workshops, retreats samt særlige tilbud og kampagner.

Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA

© Copyright - forfatterhuset.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.