Elsker du også bare
bøger og skriveri?
FORFATTER | HUSET tilbyder Master Class, Workshops, Forfatter Coaching og Skriveretreats. Herudover huser siden også Forlaget NORDROSE samt Morten Brackers udgivne bøger og forfatterside. Alt under ét tag.
Image

Morten Bracker

Forfatter
       

Send mig en besked
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.

Skriv så det fænger

   
FORFATTER | HUSET udbyder både en omfattende og intensiv Forfatter Master Class samt en lang række spændende og nyttige Forfatter Workshops.

En Master Class er en længerevarende samlet uddannelse indefor skrivning og forfatterskab. Vores Master Class består af 8 moduler, som tilsammen udgør en komplet værktøjskasse, der gør dig i stand til at blive den bedst mulige forfatter.

Workshops er i princippet det samme som en Master Class, blot splittet op i enkelte frie moduler, som du kan følge uafhængigt af hinanden. Ved at tage hele rækken af Workshops opnår du tilnærmelsesvis samme kompetencer, som ved en Master Class. Der følger dog andre fordele og elementer med i pakken, når du tilmelder dig en hel Master Class. Omvendt er der en del flere emner at vælge mellem inden for Workshops, som også omhandler andre praktiske emner omkring det at skrive og udgive.

Læs mere om begge dele under de respektive menupunkter.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Image

Forfatter Master Class

Ønsker du at lære teknikkerne og værktøjerne til at skrive en fængende og blændende god bog? Så er en Forfatter Master Class måske lige noget for dig.

Du kan følge en Master Class både som online eller som fysisk kursus.

Image

Forfatter Workshops

Vil du blive dygtigere til at skrive dialoger, bygger karakterer, udvikle dit plot, skabe suspence eller nogle af de mange andre emner, vi har på kursusprogrammet, så er en Forfatter Workshop helt sikkert noget for dig.

Write Away

Modtag nyheder om spændende kurser, workshops, retreats samt særlige tilbud og kampagner.

Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA

© Copyright - forfatterhuset.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.