"Jeg tror, vi burde læse den slags bøger, som sårer og gennemborer os. En bog bør være hakken til vores indre frosne sø."

- Franz Kafka
Image
Image

Vurdering af Manuskript

Ønsker du en objektiv vurdering af dit manuskript (eller dele af det)? Få en grundig gennemlæsning og en saglig, faglig og professionel feedback i forhold til præcis de forhold i manuskriptet, du ønsker vurderet.
Image

Forfatter Coaching - Intensiv personlig sparring

Kom videre i skriveprocessen ved at hente hjælp og inspiration udefra. Et Forfatter Coachingforløb er en effektiv og produktiv måde at få hjælp på. Jeg rådgiver og coacher både inden for skønlitteratur og faglitteratur, og jeg tilbyder tre former: Sparringsmøde, Naturen som assistent og Skrive Refugium.

Image

Forfatter Master Class

Ønsker du at lære teknikkerne og værktøjerne til at skrive en fængende og blændende god bog? Så er en Forfatter Master Class måske lige noget for dig.

Du kan følge en Master Class både som online eller som fysisk kursus.

Image

Skriverefugium

Kunne du godt bruge nogle dage til at skrive, tænke, arbejde kreativt eller blot finde fred og ro, så er mit lille refugium lige noget for dig. Her finder du nemlig den skønneste natur kombineret med total fred og ro. Refugiet lejes ud til rolige personer i kortere perioder ad gangen.

Image

Forfatter Workshops

Vil du blive dygtigere til at skrive dialoger, bygger karakterer, udvikle dit plot, skabe suspence eller nogle af de mange andre emner, vi har på kursusprogrammet, så er en Forfatter Workshop helt sikkert noget for dig.

Forlaget NORDROSE

   
Forlaget NORDROSE er et moderne forlag, der tegner nutidens og fremtidens bogmarked. Vores udgivelser er fokuseret på høj kvalitet og på litteratur, der på sin egen måde er banebrydende og trendsættende. Vi udgiver ikke kun dagens mainstream, men også morgendagens. Gode historier bevæger.

Manuskripter

Forlaget modtager og læser kun manuskripter efter forudgående aftale.

Vi tager pt. ikke imod manuskripter.

Ønsker du hjælp til skriveproces, plot, udgivelse eller lignende, eller ønsker du en redaktionel vurdering af dit manuskript, henviser vi til Forfatter Coaching.dk eller Manuskriptvurdering.

Bøger:

Image

ONDT FØDES

"Aldrig er vi så ubeskyttet overfor lidelsen, som når vi elsker ..."
- Sigmund Freud


Det lamslående syn, der møder hende cirka tyve meter længere nede ad gangen, serveres med en fortættet stank af urin og varmt blod. Den nøgne blege krop er spændt ud en meter over gulvet, og de langsomme dryp fra det åbne snit over brystet, har dannet en sortrød sø på gulvet. Han hænger som et slagtesvin, nøjagtig som på billedet, nu pludselig bare meget virkeligt.

Image

BESVÆRGELSEN

Der lød et hjerteskærende skrig om hævn. En sjælelig smerte gav genlyd op gennem sprækkerne fra en mørk fangekælder i den dybeste klippegrund under Alborz-bjergkæden, nord for det Persiske rige. Alene lå hun i det mørke, hun både forsvarede og frygtede. Det mørke hun ville nedkalde over alle de, der havde stjålet hendes frihed; stjålet hendes åndelige uskyldighed. Det sværgede hun." Tre årtusinder senere, i dette øjeblik, ligger hovedpersonen blodig, forreven og døende i en frossen svensk skovbund nord for Stockholm.
Image

DØDEDANSEN

"En kvindestemme overdøver mylderet. Hun skriger. Bryder gennem menneskemængden og falder på knæ ved hans side. Hun er rædselsslagen. Holder hænderne op foran ansigtet, som om hun ikke tør se på ham."

I den svitsende middagshede på en bænk på hovedgaden i Khao Lak venter Stephan på hotelbussen, intetanende om sin nært forestående fatale skæbne. I et stormfuldt revu gennemlever han de seneste næsten hundrede års dramatiske og hjerteskærende vej til netop dette øjeblik. Fra de fattigste baggårde i 1920'erne op gennem 40'ernes modstandskamp, 50'ernes formørkelse, 60'ernes forelskelse og 70'ernes frigørelse, finder han endeligt fred med sine indre dæmoner. Alt imens han i dybeste hemmelighed forbereder den uigenkaldeligt sidste kamp for sit livs kærlighed, Elise, der lige nu venter kun tyve meter fra ham på den modsatte side af gaden.

Write Away

Modtag nyheder om spændende kurser, workshops, retreats samt særlige tilbud og kampagner.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Image
KONTAKT
 
INFO
JURA
Image
KONTAKT
 
INFO
JURA
© 2022 Copyright - forfatterhuset.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.