Image

Morten Bracker

Forfatter
       

Send mig en besked
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Image

Vurdering af Manuskript

Ønsker du en objektiv vurdering af dit manuskript? Få en grundig gennemlæsning og en saglig, faglig og professionel feedback i forhold til præcis de forhold i manuskriptet, du ønsker vurderet.

Image

Forfatter Master Class

Ønsker du at lære teknikkerne og værktøjerne til at skrive en fængende og blændende god bog? Så er en Forfatter Master Class måske lige noget for dig.

Du kan følge en Master Class både som online eller som fysisk kursus.

Forfatter Coaching


Få den afgørende hjælp i din skriveproces. Personlig rådgivning og vejledning hjælper dig som forfatter lige præcis der, hvor du er i din skriveproces. Fokuseret sparring og rådgivning for forfattere - kom godt videre med at skrive din bog.

Hvad end du er en erfaren forfatter eller nybegynder: En omfattende skriveproces, som det at skrive bøger er, vil uundgåeligt byde på forhindringer undervejs - eller helt i starten. Det kan være selve den store fødsel at komme fra idé til et egentligt plot, det kan være at komme fra plot til konkrete ord på papiret, det kan være skrivekriser midt i processen, og det kan være noget helt fjerde.


Hvordan foregår det? Forfatter Coaching kan foregå på flere måder. Jeg tilbyder blandt andet Sparringsmøde, Kreativt Naturrum samt Individuelle Workshops. Det kan du læse mere om her »


Oftest kan du komme videre i processen ved at hente hjælp og inspiration udefra. Et Forfatter-coachingforløb kan derfor være en måde at få hjælp på. Og så afgjort en meget effektiv og fokuseret metode. Et forløb kan variere fra en enkelt session til længere sparringsforløb. Det afhænger helt af, hvilke behov du selv har.

Få hjælp til både praktiske og mentale udfordringer

Jeg hjælper forfattere med at komme videre i skriveprocessen både i forhold til praktiske udfordringer og i forhold til de mere mentale forhindringer. Det vil sige både inden for eksempelvis research, plot, tilrettelæggelse, disposition, skriveteknikker, spændingskurver etc. og i forhold til motivation, mentalt fokus, arbejdsdisciplin og den slags.

Min baggrund for at kunne rådgive dig er mange års praktisk erfaring med både effektiv skriftlig kommunikation af høj kvalitet samt massiv erfaring i personlig og gruppebaseret coaching og træning. Jeg er uddannet i kommunikation (Cand.Comm.) og er endvidere uddannet og trænet professionel Mental Coach. Jeg arbejder med effektive og veldokumenterede coachingværktøjer og har mere end tusind coaching-sessioner inden for både personlig og gruppebaseret coaching bag mig. Herudover har jeg en række romaner i bagagen og har arbejdet i mange år med plotudvikling, manuskriptudarbejdelse, karaktérudvikling, dialoger, dramaopbygning og i særdeleshed sproglig konstruktion og kvalitet.

Jeg rådgiver og coacher både inden for skønlitteratur og faglitteratur. Temaerne og formen vil derfor veksle i forhold til, hvilken type/genre du arbejder med.

Sådan foregår det

Jeg tilbyder Forfatter Coaching i flere forskellige former, som på hver sin måde er effektive. Fx Kreativt Naturrum, Individuelle Workshops, Online/telefon-sparringsmøde og almindeligt fysisk sparringsmøde. Læs mere her om de forskellige former, og vælg hvad der lige passer dig.

Har du brug for personlig sparring, vejledning, rådgivning eller intensiv coaching?

Som erfaren personlig Coach og forfatter kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til lige præcis det, du netop har brug for.

Der er mange forskellige faser og udfordringer, du kan befinde dig i, når du arbejder med at skrive og udgive en bog eller anden tekstproduktion. Derfor kan du fokusere min rådgivning og sparring meget målrettet mod lige præcis den del af processen, du befinder dig i.

Write Away

Modtag nyheder om spændende kurser, workshops, retreats samt særlige tilbud og kampagner.

Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA

© Copyright - forfatterhuset.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.