Få hjælp i din
skriveproces
Som erfaren personlig Coach og forfatter kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til lige præcis det, du netop har brug for.
Image

Morten Bracker

Forfatter
       

Send mig en besked
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Image

Vurdering af Manuskript

Ønsker du en objektiv vurdering af dit manuskript? Få en grundig gennemlæsning og en saglig, faglig og professionel feedback i forhold til præcis de forhold i manuskriptet, du ønsker vurderet.

Image

Forfatter Master Class

Ønsker du at lære teknikkerne og værktøjerne til at skrive en fængende og blændende god bog? Så er en Forfatter Master Class måske lige noget for dig.

Du kan følge en Master Class både som online eller som fysisk kursus.

Image

Forfatter Workshops

Vil du blive dygtigere til at skrive dialoger, bygger karakterer, udvikle dit plot, skabe suspence eller nogle af de mange andre emner, vi har på kursusprogrammet, så er en Forfatter Workshop helt sikkert noget for dig.

Sådan foregår det

I bund og grund er der ikke så mange faste rammer. Det er dine behov for hjælp, der skaber rammerne og formen. Jeg har valgt at tilbyde Forfatter Coaching i nogle bestemte former, som jeg ved virker effektivt.

Læs lidt om måderne, vi kan samarbejde om dit skriveprojekt nedenfor, og vælg hvad der passer dig bedst, der hvor du er i din proces. Har du lyst til at gøre det på en helt anden måde, siger du bare til. Det er dig der bestemmer, hvad du har mest brug for.

Hvad kan det handle om?

Forfatter Coaching foregår ud fra de emner eller områder, du på forhånd har bedt mig hjælpe dig med. Det kan jo være skriveprocessen, skriveblokkeringer, sparring omkring plot, hjælp til struktur og tilrettelæggelse, hjælp til udgivelse eller til at undgå overspringshandlinger. Se flere eksempler på, hvad du kan få hjælp til her.

Mange, der søger min hjælp, ved måske ikke engang til at starte med, hvad det er, de skal have hjælp til. De er blot gået i stå eller slet ikke rigtig kommet i gang. Så bruger vi den første session på at finde ind til målet og retningen. En coaching-session, hvad end det er en enkelt session eller et længere forløb, handler altid kun om dig og dit projekt, og fokus er alene på dig og dit behov for hjælp. Det er på denne måde en unik mulighed for at få målrettet og dedikeret hjælp og sparring i forhold til dit projekt. Det vil derfor altid være en god idé, at du bruger en stund til at blive afklaret omkring, hvad det mere præcist er, du ønsker hjælp til. Jo mere afklaret du er, jo bedre kan vi udnytte tiden. Men som sagt, så er det slet ikke et krav. Er du i tvivl og har blot brug for at få sat gang i processen, så tager vi den der fra. Mit eneste formål er at hjælpe dig, lige der hvor du er.
   

Læs her om, hvilke former for Forfatter Coaching jeg tilbyder:

Image

Sparringsmøde

Dette er et almindeligt møde på timebasis, hvor vi arbejder med de emner, du på forhånd har valgt, jeg skal hjælpe dig med. Ofte vil det også være baseret på, at du har sendt mig noget af den tekst, vi skal tale om, men dette er absolut ikke et krav. Mange starter også op første gang blot med et åbent spørgsmål, og så tager vi den derfra. Snakken får med sikkerhed både form og retning, så snart vi kommer i gang.

Det kan foregå på telefonen, over Skype eller ved fysisk møde enten hos mig (nær Køge) eller hos dig (alt efter afstanden).

Se priser »

Image

Kreativt Naturrum

Jeg har rigtig mange og gode erfaringer med, at det at bevæge sig og samtidig bruge omgivelserne aktivt, er utrolig givende, når man skal arbejde kreativt. Kreativt Naturrum går ud på, at vi bruger et antal timer i det fri (det aktuelle sted aftales i forhold til, hvor du bor), hvor vi går, snakker og laver øvelser. Alt sammen med dit emne som omdrejningspunkt, og med det formål at opnå dit ønskede reultat eller mål med sessionen.
 
Hvis du ikke har prøvet det før, vil jeg klart anbefale det. Der sker virkelig noget, når man fjerner loftet og væggene og bruger kroppen og naturen.
 
Image

Individuel Workshop

En Individuel Workshop er noget helt særligt. Her arbejder vi en hel dag sammen (flere sammenhængende dage kan aftales, hvis det det ønskes), og det er derfor meget intensivt og af den grund også effektivt. Vi kombinerer sparring og det kreative naturrum (se ovenfor) og bruger hele dagen som et kreativt værksted, hvor vi virkelig kan komme omkring dine skriverier og de opgaver eller udfordringer, du ønsker at vi skal arbejde sammen omkring.
 
Et typisk forløb vil starte om morgenen klokken 10 og slutte ved 17-18-tiden, men det er ret fleksibelt, så vi arbejder, til vi synes, vi er færdige. Det vil derfor altid være tilpasset dine behov. Du vælger selv, om det skal være hverdage eller en weekend, og om du har brug for flere sammenhængende dage.
 
Om det skal foregår hos dig, hos mig eller et helt tredje sted, aftaler vi i fællesskab.
 

Har du brug for personlig sparring, vejledning, rådgivning eller intensiv coaching?

Som erfaren personlig Coach og forfatter kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til lige præcis det, du netop har brug for.

Der er mange forskellige faser og udfordringer, du kan befinde dig i, når du arbejder med at skrive og udgive en bog eller anden tekstproduktion. Derfor kan du fokusere min rådgivning og sparring meget målrettet mod lige præcis den del af processen, du befinder dig i.

Write Away

Modtag nyheder om spændende kurser, workshops, retreats samt særlige tilbud og kampagner.

Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA

© Copyright - forfatterhuset.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.