Få hjælp i din
skriveproces
Som erfaren personlig Coach og forfatter kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til lige præcis det, du netop har brug for.
Image

Morten Bracker

Forfatter
       

Send mig en besked
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Image

Vurdering af Manuskript

Ønsker du en objektiv vurdering af dit manuskript (eller dele af det)? Få en grundig gennemlæsning og en saglig, faglig og professionel feedback i forhold til præcis de forhold i manuskriptet, du ønsker vurderet.
Image

Det siger kunderne

"Det var en af mine bedste beslutninger længe og bedste investeringer. Glæden ved at skrive er tilbage. Nu er jeg nået lidt over en tredjedel af romanen. Du skal have stor tak for din tid og din vejledning. Jeg fik lige præcis det, jeg havde brug for og er dig meget taknemlig."
Image

Forfatter Master Class

Ønsker du at lære teknikkerne og værktøjerne til at skrive en fængende og blændende god bog? Så er en Forfatter Master Class måske lige noget for dig.

Du kan følge en Master Class både som online eller som fysisk kursus.

Image

Forfatter Workshops

Vil du blive dygtigere til at skrive dialoger, bygger karakterer, udvikle dit plot, skabe suspence eller nogle af de mange andre emner, vi har på kursusprogrammet, så er en Forfatter Workshop helt sikkert noget for dig.

Sådan foregår det

I bund og grund er der ikke så mange faste rammer. Det er dine behov for hjælp, der skaber rammerne og formen. Jeg har valgt at tilbyde Forfatter Coaching i nogle bestemte former, som jeg ved virker effektivt.

Læs lidt om måderne, vi kan samarbejde om dit skriveprojekt nedenfor, og vælg hvad der passer dig bedst, der hvor du er i din proces. Har du lyst til at gøre det på en helt anden måde, siger du bare til. Det er dig der bestemmer, hvad du har mest brug for.

Hvad kan det handle om?

Forfatter Coaching foregår ud fra de emner eller områder, du på forhånd har bedt mig hjælpe dig med. Det kan jo være skriveprocessen, skriveblokkeringer, sparring omkring plot, hjælp til struktur og tilrettelæggelse, hjælp til udgivelse eller til at undgå overspringshandlinger. Se flere eksempler på, hvad du kan få hjælp til her.

Mange, der søger min hjælp, ved måske ikke engang til at starte med, hvad det er, de skal have hjælp til. De er blot gået i stå eller slet ikke rigtig kommet i gang. Så bruger vi den første session på at finde ind til målet og retningen. En coaching-session, hvad end det er en enkelt session eller et længere forløb, handler altid kun om dig og dit projekt, og fokus er alene på dig og dit behov for hjælp. Det er på denne måde en unik mulighed for at få målrettet og dedikeret hjælp og sparring i forhold til dit projekt. Det vil derfor altid være en god idé, at du bruger en stund til at blive afklaret omkring, hvad det mere præcist er, du ønsker hjælp til. Jo mere afklaret du er, jo bedre kan vi udnytte tiden. Men som sagt, så er det slet ikke et krav. Er du i tvivl og har blot brug for at få sat gang i processen, så tager vi den der fra. Mit eneste formål er at hjælpe dig, lige der hvor du er.
   

Læs her om, hvilke former for Forfatter Coaching jeg tilbyder:

Image

Sparringsmøde

Dette er et almindeligt møde på timebasis, hvor vi arbejder med de emner, du på forhånd har valgt, jeg skal hjælpe dig med. Ofte vil det også være baseret på, at du har sendt mig noget af den tekst, vi skal tale om, men dette er absolut ikke et krav. Mange starter også op første gang blot med et åbent spørgsmål, og så tager vi den derfra. Snakken får med sikkerhed både form og retning, så snart vi kommer i gang.

Det kan foregå på telefonen, over Skype eller ved fysisk møde enten hos mig (nær Skælskør) eller hos dig (alt efter afstanden).

Se priser »

Image

Naturen som assistent

Jeg har rigtig mange og gode erfaringer med, at det at bevæge sig og samtidig bruge omgivelserne aktivt, er utrolig givende, når man skal arbejde kreativt. Naturen som assistent går ud på, at vi bruger et antal timer i det fri (som udgangspunkt i Basnæs Skov nær Skælskør), hvor vi går, snakker og laver øvelser. Alt sammen med dit emne som omdrejningspunkt, og med det formål at opnå dit ønskede reultat eller mål med sessionen.
 
Hvis du ikke har prøvet det før, vil jeg klart anbefale det. Der sker virkelig noget, når man fjerner loftet og væggene og bruger kroppen og naturen.
 
Image

Skriverefugium

Et Skriverefugium er noget helt særligt. Her arbejder vi i to dage sammen, og det er derfor meget intensivt og af den grund også effektivt. Vi kombinerer sparring og naturen som assistent (se ovenfor) og bruger samtidig refugiet (gæstehuset ved siden af Fasanhuset) som kreativt værksted. Du har mulighed for at overnatte i refugiet, som er et helt selvstændigt hus i skoven med både køkken, badeværelse, stue og soveværelse - og den mest vidunderlige udsigt og dyreliv lige uden for hoveddøren. Læs mere om selve huset her »
 
Et typisk forløb vil starte om morgenen klokken 10 og slutte næste dag klokken 16, men det kan tilpasses efter dine behov. Du vælger selv, om det skal være hverdage eller en weekend.
 
 
PS: Du kan også leje refugiet til dig selv, uden coaching, hvis du blot ønsker et roligt og vidunderskønt sted at arbejde eller slappe af. Læs mere her »
Image

Vurdering af manuskript

Hvis du ønsker en objektiv vurdering af dit manuskript, kan du sende det hele eller uddrag til mig. Jeg læser så dit manuskript (så meget af det, som du ønsker gennemlæst) og giver dig en saglig, faglig og professionel feedback i forhold til de forhold, du ønsker vurderet. Du kan læse mere om manuskriptvurdering her »

Har du brug for personlig sparring, vejledning, rådgivning eller intensiv coaching?

Som erfaren personlig Coach og forfatter kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til lige præcis det, du netop har brug for.

Der er mange forskellige faser og udfordringer, du kan befinde dig i, når du arbejder med at skrive og udgive en bog eller anden tekstproduktion. Derfor kan du fokusere min rådgivning og sparring meget målrettet mod lige præcis den del af processen, du befinder dig i.

Write Away

Modtag nyheder om spændende kurser, workshops, retreats samt særlige tilbud og kampagner.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© 2022 Copyright - forfatterhuset.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.