Få hjælp i din
skriveproces
Som erfaren personlig Coach og forfatter kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til lige præcis det, du netop har brug for.
Image

Morten Bracker

Forfatter
       

Send mig en besked
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.

Min baggrund

Min baggrund for at kunne rådgive dig er mange års praktisk erfaring med både effektiv skriftlig kommunikation af høj kvalitet samt massiv erfaring i personlig coaching.

Jeg er uddannet i kommunikation (Cand.Comm.) og er endvidere uddannet og trænet professionel Mental Coach. Jeg arbejder med effektive og veldokumenterede coachingværktøjer og har mere end tusind sessioner i personlig coaching bag mig. Herudover har jeg en række romaner i bagagen og har arbejdet i mange år med plotudvikling, manuskriptudarbejdelse, karaktérudvikling, dialoger, dramaopbygning, redaktion og i særdeleshed sproglig konstruktion og kvalitet.

Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker i form af både coaching, undervisning, redaktion og manuskriptvurdering. Og, jeg har rådgivet inden for både skriveprocesser, plotudvikling, grammatik, layout, korrektur, sprogoptimering, udgivelsesproces og meget mere. Alt sammen med det formål at støtte den enkelte i at nå sit mål og realisere sin drøm med forfatterskabet.

Jeg har endvidere stået bag forfatterportalen PUBLIZD.com - et online bogkatalog og forfatterfællesskab - og jeg er administrator for gruppen Selvudgivernetværket (på Facebook).

Jeg rådgiver og coacher både inden for skønlitteratur og faglitteratur. Temaerne vil derfor veksle i forhold til, hvilken type/genre du arbejder med.


Du kan læse mere om både mig og mine bøger her »

Write Away

Modtag nyheder om spændende kurser, workshops, retreats samt særlige tilbud og kampagner.

Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA

© Copyright - forfatterhuset.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.