Få hjælp i din
skriveproces
Som erfaren personlig Coach og forfatter kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til lige præcis det, du netop har brug for.
Image

Morten Bracker

Forfatter
       

Send mig en besked
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Image

Forfatter Coaching - Intensiv personlig sparring

Kom videre i skriveprocessen ved at hente hjælp og inspiration udefra. Et Forfatter Coachingforløb er en effektiv og produktiv måde at få hjælp på. Jeg rådgiver og coacher både inden for skønlitteratur og faglitteratur, og jeg tilbyder tre former: Sparringsmøde, Kreativt Naturrum og Individuel Workshop.

Vurdering af manuskript

Ønsker du en objektiv vurdering af dit manuskript (eller dele af det)? Få en grundig gennemlæsning og en saglig, faglig og professionel feedback i forhold til præcis de forhold i manuskriptet, du ønsker vurderet.

Hvis du ønsker en objektiv vurdering af dit manuskript, kan du sende et uddrag til mig. Jeg læser så dit manuskript og giver dig en saglig, faglig og professionel feedback i forhold til de forhold, du ønsker vurderet. Disse forhold aftales og afstemmes på forhånd, da det er meget forskelligt, hvad den enkelte ønsker vurderet. Nogle ønsker, at jeg ser på den litterære kvalitet, sprog, plot, dramaturgi, disposition, læsevenlighed, opbygning etc. Andre at jeg ser på virkemidler, tensions, karakteropbygning etc. Samtidig er der store forskelle i forhold til, hvilken genre og type litteratur der er tale om. Blandt andet hvorvidt det er skønlitteratur eller faglitteratur.

Feedback og forslag

Jeg kigger både på indholdet, sproget og opbygningen og vil pege på steder, hvor manuskriptet fungerer rigtig godt, og hvor det ikke fungerer så godt. Du får en fyldig feedback, som dels indeholder mine bedømmelser i forhold til de ønskede forhold, og dels indeholder gode råd og forslag til forbedringer på disse områder. Når du bestiller denne ydelse, er det derfor vigtigt, at du gør dig klart, hvad du ønsker, jeg skal forholde mig til i min gennemlæsning. Send mig en mail (se kontaktoplysninger), hvor du beskriver dit manuskript, samt hvad du ønsker, jeg skal have fokus på i min gennemlæsning. Ved du det ikke rigtig, og ønsker du mere en generel overordnet vurdering, er det også helt i orden, så er det bare det, du skriver. Husk at vedhæfte selve manuskriptet.

Bemærk venligst, at jeg ikke udfører manuskriptvurdering på digtsamlinger/poesi.

Manuskriptvurdering udføres ved forudbetaling. Så snart betalingen er modtaget, begynder jeg gennemlæsningen. Når jeg er færdig, aftaler vi et tidspunkt for din feedback.

Priser:

Startpakke: Op til 12.000 ord gennemlæses. Efterfølgende mundtlig feedback på telefon eller Skype (op til maksimalt to timers varighed).

Pris samlet: Kr. 2.450,- inkl. moms.

For feedback ved personligt møde er prisen kr. 2.850,- inkl. moms.

Ord ud over de inkluderede 12.000 koster kr. 0,10 pr. ord inkl. moms.

Længere feedback ud over to timer koster timepris (se timepriser). Der beregnes for hver påbegyndt halve time.

Beløbet indbetales ved bankoverførsel eller Mobilepay. Se betalingsoplysninger her »

Write Away

Modtag nyheder om spændende kurser, workshops, retreats samt særlige tilbud og kampagner.

Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA

© Copyright - forfatterhuset.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.